adidas nmd xr1

Модератор: Los Santos Police Department

JimGold
Сообщения: 6
Зарегистрирован: 18 июл 2020, 04:43

adidas nmd xr1

Непрочитанное сообщение JimGold » 18 июл 2020, 05:47

ÿþTillsammans med avslöjandet av det första Pharrell x adidas los angeles adidas-projektet denna vecka, får vi också vår första titt på logotypen som kommer att markera det pågående partnerskapet. Pharrell har remixat den ikoniska adidas Three Stripes genom att köra märket horisontellt och förvandla de två bästa ränderna till ett lika tecken medan den andra ersätts med hans namn. Du kommer naturligtvis att hitta det märket på Stan Smiths och skinnjackor som visas här, som alla kommer att släppas i helgen på globala adidas-konton och via adidas online. Klicka igenom för att bekanta dig med gruppen och titta på ytterligare tre adidas x Pharrell-produktpaket som dyker upp i oktober, november och december 2014. Högmodedesigner Raf Simons kommer tillbaka med en annan uppsättning adidas sneakers igen nästa vår , och Three Stripes ger oss redan en förhandsgranskning av de kommande erbjudandenna. Inkluderat är mer av vad vi redan har sett från Raf och adidas: avancerade monotone utgåvor av Stan Smith och de distinkta futuristiska designen av Ozweego 2 och Response Trail 2. Introducerad för våren 2016 är Stan Smith Strap, som har en uppsättning av tre små spännband över mittfoten för en unik ny look på den klassiska silhuetten. Debutering tidigare denna månad vid Paris Fashion Week, kommer våren 2016 adidas by Raf Simons-kollektionen att finnas tillgänglig i februari 2016 hos utvalda adidas-aktörer runt om i världen.

adidas Basketball ser ut till att ytterligare satsa på sin anspråk som ett toppalternativ i prestandan hoops sko adidas skor herr spelet med nästa kapitel i Crazylight Boost-linjen. Serien fortsätter med Crazylight Boost 2016, som vi får en detaljerad förhandsgranskning av här idag. Förpackad med mer Boost-skum än någonsin, den dämpande plattformen som fortsätter att konvertera tidigare skeptiker av Three Stripes går i full längd i den senaste Crazylight, som också har en lätt textilöverdel av jacquard, TPU-stödburar i sidorna på framfoten och hälen, och vad som verkar vara ett utmärkt dragmönster på yttersulan. Ansåg att träffa hyllorna i juli, få adidas spezial din bästa förhandsgranskning ännu av nästa Crazylight Boost här och håll dig anpassad till Sneaker News för ett officiellt släppdatum. Kommer detta att vara ditt nästa köp av hoopssko? Damian Lillard närmar sig snabbt MVP-prat i en trångt lopp. Hans kopplingsspel och förmågan att manövrera felfritt i de största ögonblicken har förtjänat honom en rättmätig signatursneaker i adidas D Lillard 1, och de har redan förberett en All-Star-look för superstjärna.

Video Game Dames senaste kläder ger en subtil premiumfinish tack vare en syntetisk ormskinnstruktur på den orörda vita hälen och svarta toeboxen medan en rökig yttersula kontrasterar. Liksom adidas D Howard 5 "All-Star", kommer metalliska guld accenter i små mängder på varumärket. Vi väntar fortfarande på ett släppdatum, men du kan förvänta dig att det här paret kommer att komma någon gång i mitten av februari. Kolla in mer detaljerade foton nedan och låt oss veta om du är ett fan av utseendet i kommentarsavsnittet. När sommarhoppssäsongen närmar sig slutet och adidas rea vi kommer närmare NBA baskettid, betyder det också att vi kommer närmare att få se Derrick Rose komma tillbaka med full styrka med tjurarna. Detta betyder också att vi kommer att se honom i hans senaste adidas Basketball signaturmodell, D Rose 6. Lyckligtvis behöver du inte vänta till säsongens första dag för att få en glimt av den sjätte D Rose-modellen, eftersom vi får en djupgående titt på den svarta och röda färgen här idag.

1984 kommer alltid att eko i det kollektiva medvetslösa som ett år med tekniska framsteg tack vare den ökända Orwell-boken, och adidas missade inte chansen att introducera en smart sneaker i adidas Micropacer för tillfället. Sneakeren innehöll ett metalliskt silverglans och en mikroprocessor som spårade bärarens distans som reste sig och till och med till viss del brände kalorier för en futuristisk körning. De tre ränderna firar nu 30-årsjubileet för nämnda sneaker genom att ta tillbaka OG-paret efter samarbete med UNDFTD x Neighborhood och en oväntad ormskinn. Håll med oss för en bättre titt på den firande återkomsten av den ursprungliga Micropacer och låt oss veta om du planerar att ta ett par från utvalda butiker som Packer Shoes när de anländer denna lördag 16 augusti.

Global Creative Dicector för adidas Sports Performance James Carnes sammanfattade den genom att förklara "Med Pure Boost, designade vi skon för att avlägsnas till dess råaste form och för att lyfta fram den innovativa tekniken i en helt ren och modern look." Fortsätt läsa för en djup titt på den nya adidas Pure Boost och kom ihåg att sneakersna kommer att släppas den 14 maj 2014. Efter en avtäckning av adidas nya Chromatech-teknik på SL Loop Racer förra veckan, nu får vi en närmare titt på en av färggångarna före droppdatumet 8 maj. Det är den svarta färgvägen som vi är här för att kolla in, som har en bestämd mörk look med den färgskiftande Chromatech-pälsen som lämnar diamantformer i det negativa utrymmet. Vi antar att bilder verkligen inte gör dessa barn rättvisa, så du vill titta på dem personligen när de släpps. Leta efter SL Loop Racer Chromatech hos utvalda adidas Originals återförsäljare globalt denna fredag.

Det sista hurraet kom 2006, vilket innebar slutet på McGradys regeringstid som elitspelare. Denna speciella modell var verkligen den minst populära av gruppen, adidas nmd xr1 och hans All-Star PE 2007 var något som såg bättre ut som en outlöst PE än på en butikshylla. Något måste ha varit rätt om dem dock - McGrady tappade 36 det spelet. Detta skulle markera slutet på adidas T-Mac-signaturlinjen, men med nyutgåvor av de tidigare Mac-modellerna, vem vet vad andra Retros kan vara i verken? Adidas Tubular fördes tillbaka med en helt översynlig yttersula som passade hela "Tubular" -motivet mycket mer än den ursprungliga 90-talslöparen någonsin gjorde. Det som resulterade är otaliga varianter med det skumliknande yttersulessystemet som sträcker Изображение sig från Primeknit, moccasin-inspirationer och nu en fullständig vinteriserad bagage.

Вернуться в «About the LSPD»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость